LTCOR Orastie are grup pe YAHOO groups!!! Join us!

De astăzi începând va fi mult mai uşor să interacţionăm!

LTCOR Orăştie vă invită să intraţi în grupul de discuţii pe internet la pagina http://groups.yahoo.com/group/ltcororastie/ (o copiaţi în browser de internet), direct de aici sau dacă primiţi invitaţii pe adresa de e-mail, urmând o scurtă înregistrare (mesajul Join this group).  În  partea dreaptă, a treia poziţie, găsiţi  invitaţia pentru grup  dacă intraţi de pe blog.yahoo

Astfel, în scurt timp, cu acest serviciu veţi afla noutăţile LTCOR. Putem discuta, toţi având acces. Restricţionări se vor face doar pentru limbaj vulgar.

Acţiunile noastre mai întâi vor fi anunţate pe acest grup de discuţii, apoi pe pagina de blog şi  in final prin afişe, mass-media. Este un serviciu de informare mult mai rapid dar şi locul unde rupem cu toţii tăcerea şi discutăm.

Aici puteţi propune ce v-ar interesa, puteţi adăuga fotografii din acţiunile LTCOR, puteţi să vă apropiaţi prin cuvântul scris de cei din oraşul acesta care simt şi vieţuiesc ca voi.

1-YahooHomeDupă ce v-aţi înregistrat, dacă nu aveţi la îndemână linkul direct al grupului, îl puteţi găsi pe pagina voastră de Yahoo.com (nu pe mail.yahoo!), în lista opţiunilor din partea stângă.

Vă aşteptăm cu drag în grupul LTCOR Orăştie!

administratorul E.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: