La cumpăna dintre ani…

La cumpăna dintre ani, prinvind în urmă învăţăm cum să păşim mai bine înainte. Pentru LTCOR Orăştie a fost un an greu, o jumătate de an de fapt. S-au pus bazele asociaţiei astfel încât la ora actuală este în faza finală de înregistrare. Dar pentru a fi cunoscută noua asociaţie, a fost nevoie să acţioneze în scopul menţionat, cu seriozitate.

Totul a început în spaţiul virtual prin pagina de blog http://www.ltcorastie. wordpress.com la data de 17 iunie 2009, pagină care până în prezent a înregistrat 10.460 vizualizări. Mai apoi Liga a pătruns în societate închegându-se în jurul unor activităţi specifice tinerilor: filme, seri de privegheri, conferinţe, excursii, pelerinaje etc.
În anul ce începe, ne gândim să renovăm sediul primit ca în scurt timp sa avem unde organiza în tihnă tot ce Dumnezeu va binecuvânta. E proiectul cel mai costisitor pentru noi dar fără de care activitatea Ligii este îngreuiată. Momentan activăm “în catacombe” aşteptând să ieşim la suprafaţă.

Cu greutăţi, dar şi bucurii, cu ispite dar şi mulţumiri sufleteşti, Liga Tineretului Ortodox a învăţat că tot ceea ce e folositor şi durabil nu se clădeşte fără încercări si fără jertfă.

La început de NOU AN, ne îndreptăm gândul şi rugăciunea către Bunul Dumnezeu, mulţumirea către Sfântul Siluan, păzitorul asociaţiei, dar şi recunoştinţa către toţi cei ce au înţeles rolul Ligii şi l-au susţinut, fie financiar, fie prin jertfirea timpului, fie prin susţinerea morală.

Tot astăzi, 31 decembrie, gândul nostru se îndreaptă spre preşedintele de onoare al Ligii, Parintele Episcop Gurie, la ceas aniversar, dorindu-i spor în lucrarea duhovnicească şi sănătate, totodată asigurându-l de rugăciunea noastră. Întru mulţi ani, Preasfinţia voastră!

cu urări de sănătate şi fericire pentru anul 2010,
LTCOR Orastie vă spune tuturor în prag de nou început calendaristic:   

La multi ani!!!

în numele LTCOR,
Alexandru Oltean
preşedinte LTCOR Orăştie

2 Responses to La cumpăna dintre ani…

  1. Cornel says:

    La mulţi ani!

    M-aş bucura să vă vizitez şi să simt şi eu căldura credinţei celor din Ardeal.

  2. evsevie says:

    Bucuria este si de partea noastră sa te avem in mijlocul nostru! Pentru trainingul de pictura bizantina tesem planuri sa ne folosim cat mai multi din experienta ta. Cum am terminat sediul esti invitat special. Keep in touch!

    Multi ani, Cornel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: