Videoproiector pentru proiecţiile LTCOR

De astăzi, LTCOR Orăştie are un videoproiector BenQ achiziţionat din fondurile rezultate din acel 2% din impozit donat în urmă cu un an de către orăştieni. Vă vine să credeţi?! O aparatură de 15 milioane s-a cumpărat doar dintr-un teanc de formulare pe care le’aţi semnat şi prin care aţi ales ca 2% din impozit să se îndrepte spre LTCOR iar nu spre alte organizaţii alese de stat. Celor care au sprijinit atunci le mulţumim acum!  

Ne va fi mult mai uşor de acum înainte în activităţile multimedia derulate cu tinerii. Dar şi pentru toţi ceilalţi orăştieni avem în plan continuarea documentarelor despre locurile sfinte: Ierihon, Constantinopol, Capadocia, Muntele Athos, dar şi cu marii duhovnici ai românilor: Pr. Arsenie Papacioc, Pr. Ilie Cleopa, Pr. Teofil Părăian, Pr. Rafail Noica, etc. Pentru cei mici avem în lucru o seară specială de desen animat creştin din cinematografia rusă. La fel vom continua seria de videoproiecţii cu filme artistice din care se poate învăţa ceva de folos.

Până în prezent, vreme de 2 ani, ne-au ajutat cu aparatură elecronică pentru videoproiecţii Primăria Orăştiei şi Colegiul “Aurel Vlaicu”, cărora pe această cale le mulţumim. 

  Update: In 31 august am cumparat si ecranul de 2m pe 2m. Multumim domnului Adrian pentru sprijinul acordat!

Ţineţi aproape! Urmăriţi afişele LTCOR!  

diac. Alexandru Oltean

P.S.: următorul documentar va fi despre IERIHON, cel mai vechi oraş din istorie, situat la cea mai mică altitudine din lume, oraşul lui Zaheu… Proiecţia va avea loc în Biserica din Drumul Ţării… în curând! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: